advertisement

”BOSSE har varit en bollplank för mig sedan jag var 30 år och kom från Finland. Det har handlat om många olika frågor: handikappersättning, assistans, färdtjänst osv.

Jag vill att människor ska veta att man kan komma hit, jag har fått hjälp många gånger från BOSSE. Här finns det människor som kan hjälpa, jag menar att du inte behöver vara ensam.” Katja som är verksamhetsdeltagare på BOSSE kom idag för att träffa sin konsulent för frågor kring sin funktionsnedsättning. Med sig har hon goda nyheter - nu kan hon ta med sig en ledsagare när hon åker färdtjänst - kostnadsfritt! ”Det har underlättat otroligt mycket i mitt liv, jag har så många andra saker jag kämpar med. Jag är så glad att jag kan komma till BOSSE och få råd innan jag ansökte.” ST: Katja till vänster som håller upp sin färdtjänstkort, klädd i scarf och röd tröja. Konsulent Amad Lindblom till höger i ljusrosa sjal och grå klänning. Båda ler stort och glatt mot bakgrund av ett mönstrat draperi.

#bossersk #psykosocialhabilitering #rådochstöd #funktionsnedsättning #funktionsvariation #färdtjänst #ledsagare #handikappersättningen #personligassistans #hemtjänst #glädje

@bossersk - BOSSE Råd Stöd Kunskapscenter BOSSE Råd Stöd Kunskapscenter
@bossersk


favorite 15 likes

1525374783

Advertisement

advertisement